LIVRARE SI RETURNARE

LIVRARE SI RETURNARE

1. Modalitati de Livrare

Livrăm oriunde în România prin intermediul curieratului rapid. Produsele comandate online ajung la destinaţie în 24-48 de ore de la confirmarea expedierii. Pot apărea întârzieri în perioadele aglomerate (de Crăciun, de Moş Nicolae, de Paşti, de 1 iunie, Black Friday,etc.) sau în condiţii meteorologice nefavorabile.

 

2. Garantii si Returnare.

Marfa poate fi returnată, de către client la sediul vânzătorului, în termen de 14 zile de la data primirii produsului (cf.OUG 34/2014,), rambursarea sumelor plătiteefectuându-se în maxim 14 zile de la returnarea produsuluii în bună regulă (OUG 34/2014). 

Conform legislaţiei din România puteţi să returnaţi produsele cumpărate în termen de 14 zile de la cumpărarea lor cu obligaţia de a returna produsul intact.

Legislaţia în vigoare se aplică persoanelor fizice. Aşadar, dumneavoastră aveţi dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare,fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. 

Singurele costuri care pot cădea în sarcina dumneavoastrăsunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul transportului). Produsul returnat nu trebuie  fie deteriorat,  nu conţină urme de utilizare,  fie returnat în ambalajul sau original, de asemenea nedeteriorat, cu toate accesoriile şi etichetele intacte şi  aibăasupra  toate documentele însoţitoare cu care a fost expediat. În caz contrar conform legii, se vor aplică penalităţi. Cheltuielile de returnare vor fi suportate decătre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile de la retur. Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizareşi nu poate fi vândut  şi produs nou ne rezervăm dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenţa de preţ dintre un produs nou şi un produs deja utilizat sauîncazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuză produsul.

Pentru a putea efectua un retur este nevoie să completaţi acest Model de retragere. Informaţii suplimentare puteţi solicita la adresa: comenzi@toy-joy.ro sau Telefon fix: 0737474637; 

 

Toate aceste clauze şi condiţii sunt prevăzute în:

- OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

 

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi prin acest formular (click) sau la Telefon fix: 0737474637;